10 ting du kan putte i påskeegget som ikke er godteri

Påske for mange er synonymt med godteri, brus og andre godsaker. Det kan bli litt mye, derfor kommer vi med noen forslag som du kan legge i påskeegget, som ikke er godteri:

  • Puslespill.

Denne uken (til og med lørdag 3.4) har vi 25 % avslag på all puslespill. Dette gjelder også barnepuslespill og crystal puzzle. En flott aktivitet for store og små, samt familier som vil samle seg rundt en oppgave i påsken.

Her er noen av våre puslespill. Flere har vi i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Slim.

Hva er vel gøyere enn klissete slim som man kan gjøre så mye gøy med? Hos oss koster alle slim-produktene 25 kroner og har forskjellige funksjoner. Mens noen er rennende og “ekle”, er andre veldig bøyelig. Faktisk så bøyelig at du kan blåse den opp til en ball for å sprette og kaste på.

Her er våre slimprodukter. Flere har vi i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Spill.

Et must hos mange i påsken er spill, og vi har flere. Alt fra klassikerne “millionær” og “operasjon”, så har vi også nye strategispill, og junior utgaver, som Risk junior og Cluedo junior. 

Her er våre spill. Flere har vi i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Tegn og lek

Det er nesten bare fantasien som stopper deg når du har tusj, penner og andre tegnesaker for hånd. Vi har et stort utvalg i tusjer - både de som lukter, glitrer og er metallisk farge på. Vi har også tusjer som er laget for å lage tatoveringer, altså tegne rett på huden. Vi har glitterlim, glittermaling og fingermaling. Og er du lei av å tegne på påskeegg og ark, så har vi også glassmaling for å tegne på vindu/speil og andre glassflater. Fra kr 19,-

Se vårt utvalg i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • DIY

“Do it yourself” er et begrep mange er kjent med. Det er et produkt som lar deg lage en leke, et smykke eller andre ting til hjem og personer. Vi har perler slik at man kan lage seg et smykke, vi har sett for å lage badebomber, sprettball og såper. Vi har også små pakker til 25 kroner som man kan lage egne figurer. Alt fra sommerfugler, enhjørning, til jungeldyr.

Her er noen av våre DIY. Flere har vi i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Vokseegg

Dette er egg som man skal putte i vann, og etter ett til to døgn vokser det frem en figur. Det kan være en dinosaur, en edderkopp, krypdyr eller små rekelignende dyr du også må mate. Koster fra kr 49, og kan være virkelig spennende å følge med på.

Her er noen av våre vokseegg. Flere har vi i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Sprettballer

Dette er vi mange varianter av. Noen vi ønsker å trekke frem er sprettball som ser ut som et egg (49,-) som kan være veldig nyttig på 1. April. Samtidig som det spretter i alle retninger og kan skape mye latter. Så har vi også en sprettball (59,-) som lyser opp hver gang den treffer en overflate. Den har 7 forskjellige farger og er ekstra gøy å sprette i et mørkt rom.

Her er linken til sprettball med lys. Flere varianter finner du i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  •  Lego

En klassiker som alltid treffer hjem. Vi har flere varianter, men også en påskehare som kan bygges (99,-). Kommer med påskeegg som også skal bygges opp.

Her kan du se vårt utvalg i lego-produkter. 

  • Scratch/Skrape 

Her har vi flere produkter fra kr 19,- hvor det gjelder å skrape frem en flott og fargerik figur. Overflaten er svart, men under ligger alle regnbuens farger. Alt du trenger er å følge linjen og skrape den frem.

Produktene vi har er tilgjengelig i butikken vår på Amfi Finnsnes.

  • Fidget toys

Dette er den største trenden blant de unge i dag, men minst like morsomt er det for de minste og de voksne å klemme på. Små og store produkter i denne kategorien finner du hos oss fra kr 29,-

Her er noen av våre fidget toys. Men mye mer finner du i butikken vår på Amfi Finnsnes, i 2. etg.