Vår historie

Hei

Så spennende at du ønsker å vite mer om oss. Bak Auroras Hall finner du Lise Hansen-Andersen, en trebarnsmor med barn i alderen åtte, ti og tolv år. Med på laget er også mor, Sarah Hansen og søster Carina Hansen.

Har du forresten besøkt/likt vår Facebookside, eller følger du oss på Instagram?

Først litt om Lise:

Lise er 35 år, bor på Bardufoss og har jobbet i Forsvaret de siste årene. Her jobbet hun med blant annet økonomi, med personal og organisering. Hun avsluttet sitt arbeidsforhold med de i 2020, og jobber nå på heltid for å få på plass et aktivitetsland. I 2019/2020 bodde hun i USA med familien og reiste rundt på mange aktivitetsland og temaparker for å lære mer om driften. Lise jobber nå som daglig leder i Auroras Hall og kan kontaktes på lise@aurorashall.no

Litt om Sarah:

Sarah Hansen er 58 år gammel, bor på Skaland og er utdannet spesialpedagog. Hun har fem voksne barn. Hun har jobbet som styrer i flere barnehager, jobbet på barnehjem og i barneverntjenesten. I dag jobber hun på Montessoriskolen på Skaland. Sarah er deleier og rådgiver for Auroras Hall.

Litt om Carina:

Carina Hansen er 36 år gammel, bor på Finnsnes med samboer og en datter på syv år. Hun har de siste seks årene jobbet som journalist både i lokalavisen Folkebladet og i NRK Troms og Finnmark, men har i senere år både studert bedrift markedsføring og pedagogikk på universitetet i Tromsø. Carina har sin hovedutdanning fra film og TV-produksjon og jobbet som innspillingsleder i Oslo. Carina jobber nå som salgs- og markedsansvarlig i Auroras Hall og kan kontaktes på carina@aurorashall.no

 

Lekekonstruksjoner

Hvorfor lekebutikk og aktivitetsland?

Det er mye på grunn av et stort savn etter innendørs aktivitetstilbud hvor barna er i fysisk aktivitet, spesielt gjennom vinteren, helger og i ferier.

Som mor til tre barn sier Lise at det ofte vært snakk om at det skulle vært et tilbud nærmere enn Tromsø/Harstad, og da barna ble eldre begynte dette å bli for kjedelig. Tanken bak Auroras Hall er å skape mange forskjellige aktiviteter under samme tak, og for barn, så vel som ungdommer, voksne og seniorer. Vi har også registrert at mange innbyggere og tilreisende de siste årene har etterlyst et innendørs tilbud med aktiviteter.

Lekebutikken kom på plass ettersom man også ville ha dette tilbudet under aktivitetslandet. Men på grunn av Covid-19 situasjonen har vi måtte avvente med oppstart av dette, og i desember lanserte Auroras Hall en nettbasert lekebutikk.

Her finner du utvalget med våre svært konkurransedyktige priser.

Vi selger leker fra vårt lager på Bardufoss, og dermed er ikke varene langt unna. De kan også hentes uten kostnader både på Finnsnes (tirsdag/fredag) og på Bardufoss (alle dager).

All inntjening på lekebutikken går rett til oppstart av aktivitetslandet som vi i 2021 ønsker å etablere på Finnsnes.

Har du forslag på hva du vil dette aktivitetslandet skal inneholde? Send oss gjerne ditt forslag gjennom vår Facebookside, eller send oss en e-post på post@aurorashall.no